Najlakši način poslovanjami sve radimo za vasproXlance
Izrada web sajta

Sigurno najlakši put do izrade profesionalnih sajtova i aplikacija. Nudimo vam mogućnost i povraćaja novca, takođe svaki naš kod je napisan ručno, što dovodi do maksimalne brzine sajta. Sajt na početku ima on-page optimizaciju.

Garantovano najbrži rokovi izrade sajtova.

Proces izrade sajta izgleda do detalja ovako, putem emaila, nam pošaljete 3 referentna sajta kako bi želeli Vaš sajt da izgleda + (slike, logo, tekst), naš dizajner napravi okvirni dizajn, nakon toga poziva 3-8 programera ili dizajnera u zavisnosti od potreba koji uzimaju u rad sajt.

Sajt se u roku od 7 dana okači na web. Vi pogledate sajt, odobrite, kažete osnovne izmene koje je potrebno uraditi. Sajt je završen. Ukoliko je potrebna neka dalja saradnja, to dogovaramo u zavisnosti od potreba.

Trenutno smo jedini koji će reći, ako Vam se ne sviđa, dobijate novac nazad.

SEO optimizacija

Prva stvar koju uradimo jeste cela analiza sajta. Kada uradimo analizu i odredimo smernice ka kojima ćemo se kretati onda u dogovoru sa vama pravimo SEO plan šta je potrebno da se uradi da bi došli do željenog cilja. Proces je dug i nije ni malo lak za neke naprednije stvari. Niko ne može sa sigurnošću da garantuje prvo mesto na googlu, ali mi smo tu da se trudimo da postignemo to što Vi želite. SEO je važan proces, i ako Vi spavate, Vaša konkurencija neće.

Web Marketing

Početak naše saradnje je vrlo jednostavan, Vi nam se javite sa problemom ili idejom koju želite da realizujete, Vaša ideja se šalje jednom od boljih stručnjaka u sferi marketinga, nakon čega on kreira tim koji će nama i Vama pomoći da dođemo do konačnog i pravog rešenja. Organizujemo sve vrste kampanja, facebook, google, instagram, yt, sarađujemo sa piscima, sa youtube-rima. Takođe koristimo SMS reklamiranje, email, bilbord, call centar. Organizujemo sve vrste reklamiranja.

Održavanje sajta

Veoma je bitno da se sajt održava i ažurira redovno. To je niz aktivnosti obuhvaćen u jednu celinu kao što su dodavanje slika, videa, PDF dokumenata, izmena ili dodavanje SEO tekstova koji zahtevaju poseban način pisanja. Sve ovo je bitno da se uradi pravilno kako bi privukli nove posetioce potencijalne kupce i druga bitna stvar održavanja sajta je povećanje rejtinga na pretraživačima. Neblagovremenim održavanjem gubite trku sa konkurencijom.
Veb sajtovi su često na meti napada hakera i redovnim ažuriranjem možete sprečiti njihove aktivnosti postavljanjem apdejtovane firewall-ove i ostale alate koji će blokirati ove napade, zato se mora vršiti redovno skeniranje zlonamernih softvera i podići bezbednost vašeg veb sajta na visok nivo.

Procesne aktivnosti

U koracima

Dizajn sajta

je potrebno prilagoditi vašoj ciljnoj grupi, ujedno da bude vizuelno privlačan i funkcionalan, naša preporuka je da vaš sajt bude responsiv (vidljiv za mobilne).

Što bolja interakcija između korisnika i web prezentacije.
Lako i brzo pronalaženje potrebnih informacija.
Preglednost.

Testiranje

sajta je provera sa sadržajnog i tehničkog aspekta koja je od krucijalne važnosti. Gugl koristi spajdere i robote koji povremeno dolaze na stranice i vrše proveru sajta.

Proverava se brzina učitavanja. Otklanjaju sitne greške u kodu koje se mogu negativno reflektovati.

Domen i hosting

Domen trebate odabrati u zavisnosti od toga šta želite da prezentujete na vašem sajtu, ako je vaša ciljna grupa u Srbiji poželjno je registrovati .RS domen.

Hosting se bira u skladu sa potrebama sajta, tako i u zavisnosti od kvaliteta rastu i cene. Koje se kreću od par desetina do par stotina evra.

Postavljanje sajta

ili aploudovanje na internet je završni čin, nakon čega će vaš sajt biti vidljiv širom sveta i samim tim će te i vi biti konkurentniji i pristupačniji na tržištu.

U skladu sa vašim predlozima i našim poslovnim principima, veb sajtovi koje puštamo u etar su moderni, kreativni i funkcionalni.

pr

Xlance