Programeri, dizajneri, saradnicimi smoproXlance tim
Mi smo firma čija je pretežna delatnost računarsko programiranje

Sa ponosom možemo da istaknemo da smo dugogodišnjim radom i saradnjom kreirali i plasirali, kako na domaće tako i na strano tržište, veliki broj uspešnih IT projekata! Uspešnu saradnju, odlučili smo da ozvaničimo osnivanjem firme PROXLANCE doo, kako bi bili u mogućnosti da Vama, našim potencijalnim budućim klijentima, odnosno saradnicima, u najboljoj i najjednostavnijoj formi predstavimo usluge koje mi nudimo.

Najvižnije su izrada web sajtova, SEO optimizacija istih, online marketing i kreiranje web aplikacija. Glavna karakteristika svake naše ugluge je što su optimizovane kako za korišćenje na desktop odnosno laptop računarima, tako i za korišćenje na mobilnim telefonima Vaših klijenata, koji danas čine veći broj nego desktop. Sledeća karakteristika jeste brzina, kao jedan od načina funkcionisanja modernog čoveka, koja se kroz naše usluge ogleda kako kroz brzinu funkcionisanja svih naših proizvoda, tako i kroz razuman rok izrade istih koji ide Vama u prilog.

Naš tim

avatar

Vojin Gligović

Project manager

Osnivač firme Proxlance doo sa više od 10 godina iskustva u poslu. Inspirisan i motivisan da na dnevnom nivou svojim znanjem, idejama i menadžerskim sposobnostima doprinosi rastu našeg brenda.

avatar

Milan Ilić

Frontend developer

Osnivač firme Proxlance doo i freelancer sa više od 5 godina iskustva u struci. Kreator velikog broja web sajtova i aplikacija, čijim dizajnom je korisnicima umnogome ulepšano i olakšano korišćenje istih.

avatar

Dragoslav Predojević

Full Stack Web Developer

Medior Full Stack Web Developer specijalizovan za razvoj back-end i front-end. Iskusan u svim fazama razvojnog ciklusa za dinamičke web projekte. Dobro upućen u brojne programske jezike. Snažna pozadina u upravljanju projektima i odnosima sa kupcima.

avatar

Danko Belić

Direktor prodaje

Danko već godinama uspešno razvija poslovni odnos sa kupcima, rešava njihove zahteve, vodi pregovore. Danko je komunikativan i kreativan i poseduje razvijen osećaj za biznis. Uvek spreman da pomogne.

avatar

Darko Ilić

Frontend developer

Dizajner sa iskustvom na domaćim i stranim projektima. Vodi se idejom da sajtovi koje izrađuje budu atraktivni i funkcionalni. Pored Front end programiranja poznavalac je i ON-site SEO optimizacije.

pr

Xlance